Οταν ο Χέμινγουεϊ μεθούσε στην Αβάνα: Σπάνιο στιγμιότυπο από το 1950 [εικόνα] - iefimerida.gr

Οταν ο Χέμινγουεϊ μεθούσε στην Αβάνα: Σπάνιο στιγμιότυπο από το 1950 [εικόνα]

Οταν ο Χέμινγουεϊ μεθούσε στην Αβάνα: Σπάνιο στιγμιότυπο από το 1950 [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστοι άνθρωποι του 20ου αιώνα θα είχαν τόσο ενδιαφέρουσα ζωή όσο ο Ερνεστ Χέμινγουεϊ. Ο Νομπελίστας συγγραφέας, είχε αδιαμφισβήτητα μία γεμάτη αλλά και ανατρεπτική ζωή και αυτό φαίνεται σε κάθε στιγμιότυπο της.

Ο Χέμινγουεϊ πολέμησε για τον αμερικανικό στρατό στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο ιταλικό Μέτωπο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά. Αργότερα επέστρεψε στην Ευρώπη ως δημοσιογράφος για να καλύψει τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο και αργότερα στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Εγραψε 15 βιβλία που έχουν εκδοθεί και κέρδισε το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1954, ενώ ποτέ δεν έλεγε όχι στο αλκοόλ και τις γυναίκες.

Στην προσωπική ζωή του παντρεύτηκε 4 διαφορετικές γυναίκες και επέζησε από 2 αεροπορικά δυστυχήματα, ωστόσο το 1961 έδωσε το δικό του τέλος σε αυτή την εντυπωσιακή ζωή με την αυτοκτονία.

Στο σπάνιο στιγμιότυπο που χρονολογείται περίπου το 1950, ακριβώς πριν την επανάσταση, ο Χέμινγουεϊ βρίσκεται στην Αβάνα της Κούβας, σε κατάσταση ευθυμίας, απολαμβάνοντας ένα ακόμη ποτηράκι.

Οταν ο Χέμινγουεϊ μεθούσε στην Αβάνα: Σπάνιο στιγμιότυπο από το 1950 [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ