Αποκάλυψη: Με ποια γυναίκα μιλάει συχνά στο τηλέφωνο ο Ομπάμα -Πόσες φορές έχει μιλήσει με Ελλάδα [χάρτης] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Με ποια γυναίκα μιλάει συχνά στο τηλέφωνο ο Ομπάμα -Πόσες φορές έχει μιλήσει με Ελλάδα [χάρτης]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες του Μπαράκ Ομπάμα να μιλάει στο τηλέφωνο καθισμένος στο προσωπικό του γραφείο στον Λευκό Οίκο, είναι πάμπολλες και δείχνουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει έντονη... τηλεφωνική δραστηριότητα μέσα στην ημέρα.

Το Vox.com αποκαλύπτει με ποιους μιλάει περισσότερο και σε ποιες χώρες καλεί από το τηλέφωνό του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία (μέσα στο 2014) οι εξερχόμενες κλήσεις προς την Άνγκελα Μέρκελ δεν συγκρίνονται με αντίστοιχες σε άλλον ξένο ηγέτη. Τα θέματα, άλλωστε, που ενδιαφέρουν και τους δύο είναι πολλά.

Συχνές είναι και οι κλήσεις του προς Ρωσία, Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία. Βάσει του χάρτη η Ελλάδα απουσιάζει από το... καρνέ του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς φαίνεται πως μέσα στο 2014 δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά με Έλληνα ηγέτη. Σε αντίθεση με τον Ερντογάν με τον οποίο έχει μιλήσει 1-2 φορές.

Αποκάλυψη: Με ποια γυναίκα μιλάει συχνά στο τηλέφωνο ο Ομπάμα -Πόσες φορές έχει μιλήσει με  Ελλάδα [χάρτης] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ