Ονειρο ήταν και πάει το Champions League για τον Παναθηναϊκό -Ηττα και αποκλεισμός από τη Σταντάρ (2-1) - iefimerida.gr

Ονειρο ήταν και πάει το Champions League για τον Παναθηναϊκό -Ηττα και αποκλεισμός από τη Σταντάρ (2-1)

Ονειρο ήταν και πάει το Champions League για τον Παναθηναϊκό -Ηττα και αποκλεισμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για να σβήσει το όνειρο του Champions League για τον Παναθηναϊκό. Τόσο χρειάστηκε για να δεχτούν δύο γκολ οι «πράσινοι», που ηττήθηκαν από τη Σταντάρ Λιέγης με 2-1 και αποχαιρέτισαν τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Στον επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο της Λεωφόρου, μετά από το 0-0 στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά και άνοιξε το σκορ στο 17' όταν μετά από προσπάθεια του Μπεργκ η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Αρλσλάναγκιτς. Ομως μέσα σε πέντε λεπτά η Σταντάρ με τον Μπομπό στο 36' και τον Μποκού στο 41' έκανε την ανατροπή. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο δοκάρια με τους Ντίνα (70’) και Μπεργκ (72’), αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (55’ Καρέλης), Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (55’ Κλωναρίδης, 65’ Ντίνας), Μπεργκ

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρλσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Σιμάν, Μποκού (19’ Μπιά), Καρσελά (54’ Γουάτ), Λουμανζά, Μπομπό (70’ Αντάρεβιτς), Ντε Καμάργκο

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ