Φρικιαστική επίθεση: Γυναίκα έκοψε με ψαλίδι τα στήθη μίας νεαρής Κινέζας επειδή νόμιζε ότι της έκλεψε τον άνδρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρικιαστική επίθεση: Γυναίκα έκοψε με ψαλίδι τα στήθη μίας νεαρής Κινέζας επειδή νόμιζε ότι της έκλεψε τον άνδρα [εικόνες]

Φρικιαστική επίθεση: Γυναίκα έκοψε με ψαλίδι τα στήθη μίας νεαρής Κινέζας επειδή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν εξαιρετικά ακραίο τρόπο εκδήλωσε τη ζήλια της μία γυναίκα από την Κίνα, όταν πίστεψε πως ο άνδρας της την απάτησε με μία νεαρή κοπέλα. Η σύζυγος επισκέφθηκε την υποτιθέμενη ερωμένη στο σπίτι της και αφού την χτύπησε, την έδεσε και την έγδυσε, της έκοψε με ψαλίδι τα στήθη της.

Το θύμα, η 27χρονη Xiao Lin, κατάφερε να αναγνωρίσει τη γυναίκα, με την οποία κάποτε δούλευαν μαζί σε ένα εργοστάσιο.

Η δράστης παραδέχθηκε την ενοχή της και υποστήριξε ότι οδηγήθηκε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη γιατί η 27χρονη της έκλεψε τον άνδρα. Τόσο το θύμα όμως όσο και ο σύζυγός της «απατημένης» υποστήριξαν ότι δεν είχαν ποτέ σχέση.

Η Xiao Lin νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί που την παρακολουθούν αναφέρουν πως είναι αδύνατο να φτιάξουν το στήθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Κίνα Στήθη ψαλίδι ερωμένη ζήλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ