Χωρίς βηματοδότες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων -Εχει εξαντληθεί η προβλεπόμενη πίστωση για την αγορά τους - iefimerida.gr

Χωρίς βηματοδότες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων -Εχει εξαντληθεί η προβλεπόμενη πίστωση για την αγορά τους

Χωρίς βηματοδότες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων -Εχει εξαντληθεί η προβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σημαντική έλλειψη που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή των καρδιοπαθών παρουσιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου πλέον δεν υπάρχουν διαθέσιμοι βηματοδότες.

Αντίστοιχο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας και αυτό έχει να κάνει με τις μεγάλες ανάγκες που παρουσιάστηκαν για εγχειρήσεις. Όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr, η προβλεπόμενη πίστωση για το 2014 έχει ήδη εξαντληθεί και η διοίκηση του Νοσοκομείου κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, προκειμένου να καλύψει όσο πιο άμεσα γίνεται το κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός ασθενών από άλλες περιφέρειες της χώρας, (Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Νησιά του Ιονίου, Δυτική Μακεδονία), οι οποίοι αντί να πηγαίνουν για εγχειρήσεις στη Λάρισα, την Πάτρα ή τη Θεσσαλονίκη, επιλέγουν τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να βγάζουν εκτός προγράμματος τον προϋπολογισμό για αγορά βηματοδοτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ