Καθάριζε την κουζίνα του και βρήκε μία ταραντούλα -Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στη Γλασκώβη - iefimerida.gr

Καθάριζε την κουζίνα του και βρήκε μία ταραντούλα -Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στη Γλασκώβη

Καθάριζε την κουζίνα του και βρήκε μία ταραντούλα -Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας άνδρας την ώρα που καθάριζε την κουζίνα του στο διαμέρισμά του στη Γλασκώβη, όταν μία τεράστια ταραντούλα κρυβόταν πίσω από τον φούρνο του.

Ο άντρας κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και με ένα ποτήρι και ένα κομμάτι χαρτόνι κατάφερε να εγκλωβίσει την ταραντούλα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην σκωτσέζικη εταιρεία για την προστασία των ζώων και ειδικοί έσπευσαν εκεί για να την παραλάβουν. Η ταραντούλα φιλοξενείται πλέον σε κέντρο προστασίας ζώων και οι εργαζόμενοι της έχουν δώσει το όνομα, Ιντσι.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Γλασκώβης, η ταραντούλα είναι πολύ πιθανό να το έσκασε από κάποιο διπλανό διαμέρισμα, καθώς πολλοί κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να τις έχουν για κατοικίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ