Ενα «κλικ» για τα ζώα -Η Animal Action μετέχει σε διαγωνισμό για να κάνει τη διαφορά στη ζωή τους - iefimerida.gr

Ενα «κλικ» για τα ζώα -Η Animal Action μετέχει σε διαγωνισμό για να κάνει τη διαφορά στη ζωή τους

Ενα «κλικ» για τα ζώα -Η Animal Action μετέχει σε διαγωνισμό για να κάνει τη δια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Animal Action είναι μια από τις τέσσερις φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του Animal Friends Insurance (βρετανική ασφαλιστική εταιρία ειδικευμένη στην ιατρική κάλυψη ζώων). Η ψηφοφορία τρέχει μέσω Facebook και η οργάνωση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει £5.000.

Θα βοηθήσετε την Animal Action να βγει πρώτη σε ψήφους; Ενα κλικ χρειάζεται… Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική οργάνωση που έχει μπει στην τετράδα- οι υπόλοιπες είναι αγγλικές. Ο ίδιος διαγωνισμός έγινε και τον Ιούλιο του 2012 και η Animal Action βρέθηκε στη δεύτερη θέση, κάτι που χάρισε στην οργάνωση 2.000 λίρες και αυτή τη φορά στοχεύουν στην πρώτη θέση για να βοηθήσουν ακόμη περισσότερα ζώα.

Το ποσό θα διατεθεί στις στειρώσεις αδέσποτων ζώων που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της Animal Action. Για να ψηφίσει κάποιος από τον υπολογιστή το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφθεί τη σελίδα www.facebook.com/FeelGoodPark, να κάνει "Like" στη σελίδα και στη συνέχεια να κάνει κλικ στο κουμπί «Vote for a Charity» (Ψηφίστε για μια οργάνωση). Αυτό θα οδηγήσει σ’ ένα ασφαλές app (εφαρμογή) που επιτρέπει στο χρήστη να ψηφίσει την Animal Action/GAWF. Οσοι χρησιμοποιούν κινητό/tablet, θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα www.animalfriends.co.uk/vote-for-a-charity. Μέσω πάλι μιας ασφαλής εφαρμογή (app), κάνουν “Like” και μετά ψηφίζουν την Animal Action/GAWF.

Η ψηφοφορία γίνεται μέχρι το τέλος Αυγούστου και ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου η οργάνωση να κάνει τη διαφορά στη ζωή των τόσο ταλαιπωρημένων ζώων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις φιλοζωική οργάνωση Animal Action
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ