Αποφυλακίζεται ο Σωτήρης Εμμανουήλ -Περιοριστικοί όροι και εγγύηση 3 εκατ. για τον εμπλεκόμενο στα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Αποφυλακίζεται ο Σωτήρης Εμμανουήλ -Περιοριστικοί όροι και εγγύηση 3 εκατ. για τον εμπλεκόμενο στα εξοπλιστικά

Αποφυλακίζεται ο Σωτήρης Εμμανουήλ -Περιοριστικοί όροι και εγγύηση 3 εκατ. για τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από επτά μήνες, ο Σωτήρης Εμμανουήλ αποφυλακίζεται, καθώς έγινε δεκτή η προσφυγή του για την αντικατάσταση της προφυλάκισής του για την υπόθεση των εξοπλιστικών με επιβολή περιοριστικών όρων.

Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, η προσωρινή κράτηση του διαχειριστή των Ελληνικών Ναυπηγείων, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος εδώ και 7 μήνες, αντικαθίσταται με τους εξής περιοριστικούς όρους: Χρηματική εγγύηση ύψους 3 εκατ. ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει δύο φορές την εβδομάδα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατηγορίες που αφορούν ποσό 17 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είχαν φθάσει σε εταιρεία του από τη γερμανική HDW.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ