Αυτή είναι η πιο αστεία και παράξενη εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας -Μπήκαν στο γήπεδο με... σμόκιν! [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο αστεία και παράξενη εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας -Μπήκαν στο γήπεδο με... σμόκιν! [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κερδίζει με διαφορά τον οποιοδήποτε διαγωνισμό για την πιο πρωτότυπη, αστεία, στο όριο του γελοίου εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο. Πρόκειται για την ισπανική ομάδα (Γ' κατηγορίας) Cultural Leonesa που λανσάρει την εμφάνιση... σμόκιν!

Πρόκειται για μία μπλούζα που μοιάζει με σμόκιν και βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, σύμφωνα με τους υπευθύνους της ομάδας, η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν θα χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα, καθώς σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και κυρίως επενδυτών, που επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο, ως χορηγοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ