H Ανγκελα Μέρκελ πέταξε τα βαρετά σακάκια και φόρεσε... κιμονό! [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ανγκελα Μέρκελ πέταξε τα βαρετά σακάκια και φόρεσε... κιμονό! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίοδο διακοπών βρίσκεται η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ως εκ τούτου έχει απελευθερωθεί από το δεσμευτικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς της, αλλά και από το αυστηρό dress code που έχει επιβάλλει στον εαυτό της.

Η κ. Μέρκελ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, μαζί με τον σύζυγό της Γιόακιμ Σάουερ για να παρακολουθήσει τη μια από τις πολλές συναυλίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στην πόλη του Μότσαρτ.

Συγκεκριμένα η κ. Μέρκελ παρακολούθησε μια συναυλία της Φιλαρμονικής του Σάλτσμπουργκ από τον «κύκλο Μπετόβεν». Πάντως, το παρασκηνιακό του πράγματος έχει να κάνει με το ντύσιμό της που δεν είχε καμία σχέση με το κλασικό, μονόχρωμο, κοφτό σακάκι που συνήθως φοράει, αλλά με το πολύχρωμο εμπριμέ που επέλεξε να φορέσει για τη βραδιά.

H Ανγκελα Μέρκελ πέταξε τα βαρετά σακάκια και φόρεσε... κιμονό! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H Ανγκελα Μέρκελ πέταξε τα βαρετά σακάκια και φόρεσε... κιμονό! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ