Ο Βιν Ντίζελ ανοίγει την καρδιά του: Μιλάει πρώτη φορά για το θάνατο του Πολ Γουόκερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βιν Ντίζελ ανοίγει την καρδιά του: Μιλάει πρώτη φορά για το θάνατο του Πολ Γουόκερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βιν Ντίζελ, πρωταγωνιστής του Fast and Furious και ένας από τους καλύτερους φίλους του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ, βρέθηκε στον πλατό της εκπομπής «Live with Kelly and Michael» το βράδυ της Παρασκευής, όπου έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το θάνατο του φίλου του.

Στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας ταινίας «Guardians of the Galaxy» στην οποία ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του, μίλησε με τους παρουσιαστές για τις ταινίες του, για τους κινδύνους που έχουν τα γυρίσματα των «Fast and Furious» καθώς και για τον καλό του φίλο Πολ Γουόκερ που πέθανε πέρυσι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

« Ηταν ένα βαρύ πράγμα, Μάικλ...» είπε εμφανώς συγκινημένος όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Στο παρελθόν ήμουν μπράβους και είχα χάσει αρκετούς συναδέλφους στη δουλειά. Ομως, η αδελφική σχέση που είχα με τον Πολ Γουόκερ ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν κάποιος που ... μεγαλώσαμε στην δουλειά μαζί, γίναμε μαζί διάσημοι. Και ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να θρηνείς κάποιον και να πρέπει στα γυρίσματα να μιλάς σα να τον έχεις μπροστά σου»

Ο Γουόκερ πέθανε ενώ βρισκόταν στα σκαριά η παραγωγή της ταινίας «Fast and Furious 7» και οι κινηματογραφιστές χρησιμοποίησαν τον υπολογιστή και τα αδέλφια του Πολ Γουόκερ ως doubles για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

«Είναι μία από τις σκοτεινότερες στιγμές στο ταξίδι μου,» δήλωσε ο Ντίζελ «Ναι. Ναι ρε παιδιά, ξέρετε ότι είναι δύσκολο. Ολοι έχουμε χάσει αγαπημένα μας πρόσωπα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ