Νέος βομβαρδισμός σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα -Αρχισε η απόσυρση των δυνάμεων του Ισραήλ - iefimerida.gr

Νέος βομβαρδισμός σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα -Αρχισε η απόσυρση των δυνάμεων του Ισραήλ

Νέος βομβαρδισμός σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα -Αρχισε η απόσυρση των δυνάμεων του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος των ισραηλινών βομβαρδισμών έγινε για μία ακόμη φορά σχολείο του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με γιατρούς και αυτόπτες μάρτυρες, τουλάχιστον επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 30 τραυματίστηκαν.

Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πύραυλος έπληξε την είσοδο του σχολείου στη Ράφα, όπου είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες Παλαιστίνιοι. Την Κυριακή ξεκίνησε και η απόσυρση μέρος των δυνάμεων του ισραηλινού στρατού από τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ άλλες μεταφέρονται στο εσωτερικό του παλαιστινιακού θύλακα.

«Αποσύρουμε συγκεκριμένες δυνάμεις, μετακινούμε στο εσωτερικό (του θύλακα) άλλες, αυτή η αποστολή βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού, Πίτερ Λέρνερ στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά επισήμως την μερική απόσυρση των ισραηλινών δυνάμεων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ