Ντοκουμέντο από τις έρευνες στα συντρίμμια του Boeing της πτήσης MH17 -Βρέθηκαν κι άλλες σοροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντοκουμέντο από τις έρευνες στα συντρίμμια του Boeing της πτήσης MH17 -Βρέθηκαν κι άλλες σοροί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων που ερευνά τα συντρίμμια της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines ανακάλυψε το Σάββατο και άλλα πτώματα, καθώς οι μάχες μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και ρωσόφωνων αυτονομιστών συνεχίζονται σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

Τα πτώματα πρόκειται να σταλούν σήμερα, Κυριακή, στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν αεροπορικώς στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Εϊντχόβεν της Ολλανδίας για αναγνώριση.

Διεθνείς παρατηρητές αναφέρουν ότι δεκάδες πτώματα και αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν στον τόπο της συντριβής, δύο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του Boeing 777 από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το έδαφος, όπως υποστηρίζουν ΗΠΑ και ΕΕ. Οι περισσότεροι από τους 298 επιβαίνοντες του αεροσκάφους ήταν Ολλανδοί, Αυστραλοί και Μαλαίσιοι.

Στο μεταξύ όμως, οι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγκάστηκαν να φύγουν το Σάββατο από ένα μέρος του σημείου της συντριβής εξαιτίας πυρών του πυροβολικού, ανέφερε ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Την ίδια ημέρα, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι εμπειρογνώμονες του ΟΑΣΕ. Ζώνες ασφαλείας, παπούτσια και κομμάτια από το αεροπλάνο έχουν κατακλύσει την περιοχή. Στο βίντεο δεν διακρίνονται και τα ανθρώπινα μέλη που εντόπισαν οι ερευνητές.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, 227 από τα συνολικά 298 θύματα είναι οι σοροί που έχουν ταξιδέψει μέχρι την Ολλανδία για αναγνώριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ