Ο χλιδάτος γάμος της Κροάτισας κληρονόμου - iefimerida.gr

Ο χλιδάτος γάμος της Κροάτισας κληρονόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Petra Ecclestone είναι κόρη του Κροάτη δισεκατομμυριούχου Bernie Ecclestone της Formula 1και σήμερα θα παντρευτεί στη Ρώμη, τον James Stunt σε έναν από τους χλιδάτους γάμους της χρονιάς.

Η τελετή θα γίνει στο κάστρο Odescalchi , εκεί όπου έγινε και ο θρυλικός γάμος του Tom Cruise και της Katie Holmes και η λίστα των καλεσμένων περιλμβάνει celebrities όπως οι αδελφές Hilton και γαλαζοαίματους όπως οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugene αλλα και η πρώην δούκισσα Fergie.

Στην χλιδάτη τελετή εικάζεται πως θα τραγουδήσει ο Eric Clapton, ενώ σίγουρα το πάρτυ του γάμου θα περιλαμβάνει και συναυλία των Black Eyed Peas που εικάζεται πως πληρώθηκαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστούν στον γάμο. Μετά τον γάμο το ζευγάρι θα μείει πιθανά στις ΗΠΑ, αφού πρόσφατα αγόρασαν την έπαυλη του Aaron Spelling στο Beverly Hills έναντι 85 εκατομμυρίων δολαρίων. Και μετά σου λένε κρίση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ