21 τρόποι για να φορέσεις ένα φουλάρι–μαντήλι [εικόνες] - iefimerida.gr

21 τρόποι για να φορέσεις ένα φουλάρι–μαντήλι [εικόνες]

21 τρόποι για να φορέσεις ένα φουλάρι –μαντήλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κομψά, αλλά όχι επιτηδευμένα, τα φουλάρια είναι από τα πιο πρακτικά και διασκεδαστικά αξεσουάρ, αφού μπορούν να φορεθούν ποικιλοτρόπως χαρίζοντας έξτρα πόντους στο στυλ μας.

Δένονται με πολλούς τρόπους, φοριούνται στο κεφάλι, στο λαιμό, στη μέση και δίνουν μια πινελιά ακόμα και στην πιο casual εμφάνισή μας. Εξάλλου, με μερικά εμπνευσμένα αξεσουάρ όπως είναι τα φουλάρια, κάθε εμφάνιση μπορεί να μοιάζει διαφορετική ακόμα και όταν η βάση της είναι ίδια. Η μόδα του δρόμου τα αναδεικνύει ως την πιο hot τάση του καλοκαιριού, άλλωστε τα φουλάρια μας θυμίζουν κάτι από περασμένες δεκαετίες και τις ντίβες του παλιού κινηματογράφου, όπως την Grace Kelly την Brigitte Bardot και την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Εμπνευστείτε από τους 21 εναλλακτικούς τρόπους για να τα φορέσετε απευθείας από τον Robert Dumas, ιδιοκτήτης του οίκου Hermès που δημιούργησε για πρώτη φορά το 1937 το πρώτο Carré. Τα συγκεκριμένα φουλάρια, αν και πανάκριβα, έχουν αγαπηθεί και πλέον μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε κλασικά και διαχρονικά.

Ο οίκος Hermès, έχει δώσει συμβουλές για το πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα Carré. Ακόμη και αν δεν διαθέτουμε το συγκεκριμένο φουλάρι, μπορούμε να πάρουμε ιδέες και να πειραματιστούμε με τα δικά μας φουλάρια!









































Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Hermes μαντήλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ