Αναμονή 14 χρόνων για το νόμο Κατσέλη -Ορίστηκε δικάσιμος για το 2028 - iefimerida.gr

Αναμονή 14 χρόνων για το νόμο Κατσέλη -Ορίστηκε δικάσιμος για το 2028

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Αναμονή 14 χρόνων για το νόμο Κατσέλη -Ορίστηκε δικάσιμος για το 2028 | iefimerida.gr 0

Μέσα σε 14 πολλά μπορούν να έχουν αλλάξει. Το 2028 μπορεί να έχουν μπει στη ζωή μας τα αυτοκίνητα της Google χωρίς οδηγό, ή να έχουν ευδοκιμήσει τα σχέδια για «ιπτάμενα» οχήματα. Ενα πράγμα θα παραμένει σίγουρα ίδιο. Θα εκδικάζονται υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μία περίπτωση, καθώς την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2028, για υπόθεση ρύθμισης χρεών. Αντίστοιχα, η προσωρινή διαταγή – πρόκειται για διαδικασία κατεπείγουσας φύσεως – προκειμένου να υπάρξει μια προσωρινή ρύθμιση, μέχρι την εκδίκαση, ορίστηκε για τον Οκτώβριο του 2015, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Δεν είναι βέβαια η μοναδική αντίστοιχη περίπτωση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περασμένο Απρίλιο δινόταν δικάσιμος για τέτοιες υποθέσεις το 2020. Μέσα σε τρεις μήνες, τα κατά τόπους ειρηνοδικεία δίνουν ημερομηνίες οκτώ χρόνια μετά, γεγονός που καταδεικνύει τόσο τον τεράστιο φόρτο εργασίας όσο και το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αιτήσεων για ρυθμίσεις χρεών.



Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις νόμος Κατσέλη δικάσιμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ