Ο Ρέντσι επιβεβαιώνει: Δεν θα ληφθούν έκτακτα οικονομικά μέτρα -Εξέφρασε την ανησυχία του για την ανεργία - iefimerida.gr

Ο Ρέντσι επιβεβαιώνει: Δεν θα ληφθούν έκτακτα οικονομικά μέτρα -Εξέφρασε την ανησυχία του για την ανεργία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματέο Ρέντσι διέψευσε, με δηλώσεις του, ότι πρόκειται να ληφθούν έκτακτα οικονομικά μέτρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο Ιταλός πρωθυπουργός ανέφερε ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την επέκταση της φορολογικής ελάφρυνσης των ογδόντα ευρώ τον μήνα (η οποία θεσπίστηκε για τους χαμηλόμισθους υπαλλήλους) προς τους συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Αναφερόμενος στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας του, ο Ρέντσι τόνισε ότι ανέμενε υψηλότερα ποσοστά και για τον λόγο αυτό εξήγησε ότι είναι αναγκαίο να επιδειχθεί μεγαλύτερη αποφασιστικότητα έτσι ώστε να αρχίσει να κινείται ξανά η ιταλική οικονομία.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανεργία των νέων, εκφράζοντας την ανησυχία του για το υψηλό ποσοστό που ξεπερνά το 43%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ