CINETROLL: Ανάβει ξανά φωτιές γυμνή η Εύα Γκριν και την «κόβουν» από την τηλεόραση [βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: Ανάβει ξανά φωτιές γυμνή η Εύα Γκριν και την «κόβουν» από την τηλεόραση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού ξεπάστρεψε στο σεξ το Θεμιστοκλή στους «300» και τον Τζέιμς Μποντ, η θεά κάνει την αμαρτία στην «Αμαρτωλή Πόλη 2» να φαίνεται κόλαση.
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του θρυλικού «Sin City» με τον υπότιτλο «A dame tο kill for» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου. Σκηνοθετημένο πάλι από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και τον σχεδιαστή του πρωτότυπου κόμικ, Φραν Μίλερ, με την ιδιαίτερη αισθητική της προηγούμενης ταινίας. Και ένα εκρηκτικό cast στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Μίκι Ρουρκ, Tζέσικα Άλμπα, Μπρους Ουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Τζος Μπρόλιν, Ροζάριο Ντόουσον, η Lady Gaga και φυσικά η Εύα Γκριν.

Eξ' αιτίας της εκρηκτικής εμφάνισης της στο trailer της ταινίας, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC απαγόρεψε την προβολή του ενώ η ίδια η Ένωση Κινηματογράφου των Η.Π.Α. είχε χαρακτήρισε ρίσκο για δημόσια προβολή την αφίσα της ταινίας πάλι με την Εύα Γκριν.

Το παραπάνω από τρία λεπτά «απαγορευμένο» trailer που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Comic Con είναι κάτι ερισσότερο από ότι η λέξη «συναρπαστικό» μπορεί να περιγράψει. Στιλιζαρισμένο, βίαιο, ανελέητα βρώμικο, με την κάμερα να σπιντάρει λες και κινείται αυτόνομα με τούρμπο μηχανή, και την Εύα Γκριν, ναι, πραγματική κόλαση. Η ταινία του καλοκαιριού επιτέλους είναι σχεδόν εδώ. Κι αν κρίνω από το trailer και μόνο που θα απολαύσεις αμέσως τώρα, μάλλον δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να τη βαθμολογήσω με ένα χορταστικό δεκάρι.

***Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ