Στην Ινδία η κυβέρνηση προσέλαβε 40 άνδρες να κάνουν τις μαϊμούδες για να διώξουν τις πραγματικές - iefimerida.gr

Στην Ινδία η κυβέρνηση προσέλαβε 40 άνδρες να κάνουν τις μαϊμούδες για να διώξουν τις πραγματικές

Ινδία: Η κυβέρνηση προσέλαβε 40 άνδρες μιμητές μαϊμούδων για να διώξει τις πραγμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα κυβέρνηση της Ινδίας είναι αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι άλλο από τις... μαϊμούδες που έχουν περικυκλώσει το Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός στέγασης και αστικής ανάπτυξης Venkaiah Naidu, η κυβέρνηση αποφάσισε να προσλάβει 40 ειδικούς, οι οποίοι θα μεταμφιεστούν σε μαϊμούδες με σκοπό να τρομάξουν τις πραγματικές μαϊμούδες και να καταφέρουν να τις διώξουν από τη Βουλή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal και του Guardian, οι δηλώσεις του υπουργού παρερμηνεύτηκαν. Ο ίδιος εννοούσε ότι οι 40 άνδρες θα μιμηθούν τους ήχους που κάνουν οι μαϊμούδες και έτσι θα καταφέρουν να τις απομακρύνουν.

Σε περίπτωση που το σχέδιο αποτύχει, ήδη έχουν σκεφτεί και ένα εφεδρικό: «Αν κάτι πάει στραβά, τότε θα χρησιμοποιήσουμε σφαίρες από καουτσούκ, καθώς οι μίμοι θα είναι εφοδιασμένοι με ειδικά όπλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοινοβούλιο ινδία μαϊμούδες μίμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ