Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. -Αφορμή η δικαστική απόφαση για τα γεγονότα της Μανωλάδας - iefimerida.gr

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. -Αφορμή η δικαστική απόφαση για τα γεγονότα της Μανωλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση με αφορμή ένα σχόλιο του δεύτερου για την δικαστική απόφαση για τα γεγονότα της Μανωλάδας.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την εν λόγω δικαστική απόφαση ενώ έκανε λόγο για «μαύρη μέρα που δίνει σήμα προς την ασυδοσία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στην τοποθέτηση του κ.Βρούτση είπε:«Αδυνατεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ότι η δικαστική απόφαση ήταν 7-0. Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι έπειτα από δύο μήνες ακροατήριο, ομόφωνα αποφάσισαν ότι είναι αθώοι και ότι η υπόθεση τελείωσε, σύμφωνα με το δικαιοδοτικό μας σύστημα» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση «Προτιμάτε να ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα της δίκης ως συνωμοσία ενόρκων- δικαστών παρά να σεβαστείτε την ομόφωνη δικαστική απόφαση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ Μανωλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ