Επιμένει ο γιατρός του Ευαγγελισμού: Μου έδωσαν φακελάκι με το ζόρι -Θα απολογηθεί στο υπουργείο Υγείας και στον ΙΣΑ - iefimerida.gr

Επιμένει ο γιατρός του Ευαγγελισμού: Μου έδωσαν φακελάκι με το ζόρι -Θα απολογηθεί στο υπουργείο Υγείας και στον ΙΣΑ

Επιμένει ο γιατρός του Ευαγγελισμού: Μου έδωσαν φακελάκι με το ζόρι -Παραπέμπετα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της Α΄υγειονομικής περιφέρειας οδηγήθηκε σήμερα ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού, ο οποίος επέμεινε στην απολογία του ότι οι συγγενείς του άτυχου ασθενή του του έδωσαν με το ζόρι τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πειθαρχικό της Α΄υγειονομικής περιφέρειας τον παρέπεμψε στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας με το ερώτημα της απόλυσης.

Η οικογένεια του 66χρονου ναυτικού περιμένει την τιμωρία του γιατρού, ο οποίος -όπως αναφέρουν οι συγγενείς του άτυχου καρδιοπαθή- ζητούσε επίμονα φακελάκι για να τον χειρουργήσει.

Ο καρδιοχειρουργός κατά την απολογία του μάλιστα ανέφερε ότι τα 500 ευρώ βρέθηκαν στην τσέπη του, επειδή τα άφησε η αδερφή του 66χρονου πάνω στο γραφείο του και δεν ήθελε να είναι σε κοινή θέα.

Ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού το επόμενο διάστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ακόμα πειθαρχικό συμβούλιο, αυτό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο οποίο είναι μέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ