O Oλάντ, το κορίτσι του και η πεθερά -Διακοπές με την Γκαγιέ και την μητέρα της για τον Γάλλο πρόεδρο - iefimerida.gr

O Oλάντ, το κορίτσι του και η πεθερά -Διακοπές με την Γκαγιέ και την μητέρα της για τον Γάλλο πρόεδρο

O Oλάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης έχουν σαφείς οδηγίες για σύντομες διακοπές και σε απόσταση το πολύ δύο ωρών από το Παρίσι; Ο πρόεδρος της χώρας έχει αποφασίσει να το ρίξει λίγο έξω αυτό το καλοκαίρι και να ξεκουραστεί για τα καλά. Για αυτό θα πάρει μαζί του το... κορίτσι του, αλλά και την πεθερά του.

Το πρόγραμμα διακοπών του Φρανσουά Ολάντ περιλαμβάνει επίσκεψη στη θερινή προεδρική κατοικία και πιθανή συνάντηση με τον Ζακ Σιράκ, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα τις περάσει με την Ζιλί Γκαγιέ, την ηθοποιό με την οποία είχε κρυφή σχέση όσο ακόμη η Βαλερί Τριερβελέρ θεωρούνταν η επίσημη σύντροφός του. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Closer- που παρακολουθεί στενά την προσωπική ζωή τόσο του Ολάντ, όσο και του Νικολά Σαρκοζί- ο Γάλλος πρόεδρος έχει προγραμματίσει να περάσει και δέκα ημέρες με τη μητέρα της Γκαγιέ.

Η σχέση του με την ηθοποιό μπορεί να μην έχει επισημοποιηθεί ακόμη- η Γαλλία... βουίζει τον τελευταίο καιρό ότι θα παντρευτούν στις 12 Αυγούστου, φήμες που ο Ολάντ έχει αντιμετωπίσει με χιούμορ- αλλά τα ΜΜΕ παραμονεύουν για κάποια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο δεύτερο σπίτι του προέδρου ή το εξοχικό της Γκαγιέ, όπου θα ξεκουραστούν οι δυο τους. Αλλωστε, εκεί είχε βρεθεί και πέρυσι ο Ολάντ, όπου γνώρισε και τους γονείς της αγαπημένης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Φρανσουά Ολάντ Ζιλί Γκαγιέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ