Δρομολογείται η πτώχευση για την Μπάμπης Βωβός ΑΕ: Κατατέθηκε η αίτηση εξυγίανσης - iefimerida.gr

Δρομολογείται η πτώχευση για την Μπάμπης Βωβός ΑΕ: Κατατέθηκε η αίτηση εξυγίανσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική ΑΕ κατέθεσε την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της εταιρείας, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, την αίτηση εξυγίανσης.

Η αίτηση έγινε στο πλαίσιο της διαδικασίας υπαγωγής στο Άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Στην αίτηση περιλαμβάνονται οι αιτήσεις επικύρωσης των συμφωνιών εξυγίανσης που υπέγραψε η εταιρεία, καθώς και η θυγατρική της με την επωνυμία «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» με τους πιστωτές τους, οι οποίοι εκπροσωπούν:

  • α) για την Ανώνυμη Εταιρία ποσοστό 64,15876% του συνόλου των απαιτήσεων και 87,4470% των ενέγγυων απαιτήσεων και
  • β) για τη θυγατρική της ποσοστό 78,73856% των συνολικών απαιτήσεων και 84,31315% των ενέγγυων.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία η συμφωνία εξυγίανσης θα πρέπει να υπογράφεται από πιστωτές που εκπροσωπούν ποσοστό 60% των συνολικών απαιτήσεων στο οποίο περιλαμβάνεται ποσοστό 40% των τυχόν ενέγγυων απαιτήσεων κατά της εταιρίας. Δικάσιμος και για τις δύο αιτήσεις ορίσθηκε η 17/09/2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ