Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς εξακολουθεί να είναι μια περίοδος γεμάτη γεγονότα. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, αύριο και μεθαύριο θα έχετε πολύ σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη,που βρίσκεται στον Καρκίνο, εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί με οικογενειακά θέματα, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Απριλίου. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, από την θέση του στον Σκορπιό, επηρεάζει τα συναισθηματικά σας θέματα, αλλά και τα οικονομικά σας. Σήμερα ρυθμίστε τις εκκρεμότητες και τις δουλειές που μπορεί να έχετε. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Μαρτίου, ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας. Τα σχέδια αυτά αφορούν την συναισθηματική σας ζωή αλλά και θέματα της δημιουργικής σας διάθεσης. Σήμερα πάντως προσέχετε μην εξαπατηθείτε, καθώς υπάρχει μια όψη εξαπάτησης, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην επιτρέπετε στους φίλους σας να αναμιχθούν στα συναισθηματικά σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Ταύρος

Σε σας τους Ταύρους η Αφροδίτη παίζει περίεργα παιχνίδια αυτές τις μέρες. Κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη έχετε σημαντικές συναντήσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να ανατραπεί, ενώ μπορεί να συγκρουστείτε μαζί τους. Σήμερα και αύριο, με την Σελήνη στην Παρθένο, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Σε μια-δυο μέρες, από συγγενείς και φίλους, θα αντιμετωπίσετε απρόσμενα και εντελώς αντιφατικά γεγονότα. Ενώ θα υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις, από την άλλη πλευρά υπάρχει μια σταθεροποιητική κατάσταση, και από μια τρίτη πλευρά θα παρουσιαστεί μία ρήξη, μία διάλυση, μια περίεργη γενικότερα κατάσταση στα συναισθηματικά σας. Προσέχετε, λοιπόν. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό για πολύ καιρό, μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, δημιουργεί θέματα με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά και με θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Ο Ερμής ολοκληρώνει αύριο την πορεία του στον Καρκίνο, θέση από την οποία επηρεάζει τα οικονομικά σας, και περνά στον Λέοντα, θέση που σημαίνει μικρές μετακινήσεις και συναντήσεις, ένα πήγαινε-έλα γενικότερα. Σήμερα και αύριο η Αφροδίτη δημιουργεί περίεργες καταστάσεις στα οικονομικά σας. Από την μια πλευρά θα πάρετε χρήματα, από την άλλη θα δώσετε πολλά, και αυτό σάς δημιουργεί περίεργες εντάσεις. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους σας. Είτε οι φίλοι σας θα έχουν θέματα υγείας, είτε θα πρέπει να τους βοηθήσετε σε θέματα εργασίας. Γενικά ο εργασιακός σας χώρος θα σας απασχολήσει, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και τα θέματα υγείας σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι σήμερα μπορείτε να δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, να έχετε συναντήσεις και συζητήσεις. Γενικά, είστε ένα ζώδιο το οποίο αυτό το διάστημα έχει περάσει πολλά. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο ήταν θετικά, ενώ για σας που γεννηθήκατε αρχές Ιουλίου υπήρξαν αναταράξεις, τις οποίες θα αισθανθείτε και πάλι στις αρχές Αυγούστου. Η Αφροδίτη κάνει περίεργα παιχνίδια, προσέχετε, λοιπόν. Ο Ερμής ολοκληρώνει τις συζητήσεις για όσους από σας έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Σε ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως να υπάρξουν αιφνίδιες ανατροπές και να έρθετε σε σύγκρουση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε τις υπερβολές. Γενικότερα ίσως είστε αρκετά απαιτητικοί με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μελετήστε πολύ προσεκτικά οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά τρίτων (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε ενδεχομένως να παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, λόγω του προβληματισμού σας για το οικονομικό του κόστος.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες αυτό το διάστημα αντιμετωπίζετε εντελώς αντιφατικές καταστάσεις. Ο Ήλιος και ο Δίας στο δικό σας ζώδιο σας κάνουν αισιόδοξους, δυναμικούς και ανανεωμένους. Εσείς που έχετε σήμερα γενέθλια προσέχετε ένα οικονομικό θέμα, κάποια παραποίηση, ένα λάθος που μπορεί να γίνει, ή ακόμη προσέχετε το υγρό στοιχείο. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό δείχνει οικογενειακά θέματα τα οποία θα σας απασχολούν για καιρό ή ακόμη και θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσοχή, λοιπόν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Από μεθαύριο, που ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολύ σημαντικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις, για την πραγματοποίηση των οποίων θα συμβάλουν και οι φίλοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα μηνύματα αυτά να έχουν και σημαντικές οικονομικές προεκτάσεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ενδεχομένως να υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες επαφές. Γενικότερα, το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες μαζεύονται στον Λέοντα (είναι ήδη ο Ήλιος και ο Δίας, ενώ από μεθαύριο περνά και ο Ερμής) σημαίνει ότι υπάρχει ένα μεγάλης κλίμακας παρασκήνιο. Είτε εσείς θα θελήσετε να κινηθείτε μυστικά, παρασκηνιακά, είτε οι άλλοι θα θελήσουν να κινηθούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Βοηθήστε κάποιους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είτε χρειάζονται την βοήθειά σας είτε σας φορτίζουν. Για έναν - ενάμισι μήνα (μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου), με την παρουσία του Άρη στον Σκορπιό, θα δείτε να σας το λέω συχνά: Είτε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας εκνευρίζουν είτε θα έχουν την ανάγκη σας και θα πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. Αυτές τις ημέρες, ειδικά μεθαύριο, οι φίλοι είτε έχουν δικά τους προβλήματα, στα οποία θα πρέπει να τους συμπαρασταθείτε, είτε εσείς δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που συμπεριφέρονται.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, ειδικά του Οκτωβρίου, η Αφροδίτη κάνει περίεργα παιχνίδια. Από την μια πλευρά σταθεροποιεί, από την άλλη σπάει καταστάσεις. Θα πρέπει να δείτε τα δεδομένα της δικής σας ζωής, για να εξηγήσετε αυτήν την τάση. Μπορεί με έναν άνθρωπο να υπάρχει σταθερότητα, ενώ με κάποιον άλλο να υπάρχει ρήξη. Κάτι απρόσμενο τέλος πάντων συμβαίνει στο διήμερο που ακολουθεί. Τελειώνει η περίοδος, κατά την οποία σας απασχόλησαν πολύ τα επαγγελματικά αλλά και τα κοινωνικά σας θέματα. Αυτό το διάστημα οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά. Βέβαια τα οικονομικά σας, που για σας είναι πολύ σημαντικά, σας απασχολούν ιδιαίτερα. Απρόσμενα έξοδα έρχονται στο προσκήνιο. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς τα πράγματα είναι περίεργα και αντιφατικά. Η επιρροή του Ήλιου και του Δία στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα σας απασχολεί ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης «τραυματίζει» την κοινωνική ή την επαγγελματική σας πορεία. Ρίξτε, λοιπόν, τους τόνους και περιμένετε μια περισσότερο κατάλληλη εποχή, για να δράσετε. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου στο δικό σας ζώδιο σας κάνει εριστικούς, δυναμικούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις, που έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμη και με την υγεία σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-11 Νοεμβρίου και προγραμματίζετε κάποια ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ίσως παρουσιαστούν κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες αναβολές. Γενικά είναι μια περίοδος δράσης, την οποία όμως θα πρέπει να προσέχετε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες είναι μια μέρα, στη διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας αλλά και η κοινωνική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο έχετε μεν να κάνετε καινούργια πράγματα, αλλά με κάποιες δολοπλοκίες, κάποια εμπόδια, τα οποία ίσως ανακόψουν την ευχάριστη εξέλιξή τους. Όμως εξέλιξη υπάρχει. Στην συναισθηματική σας ζωή υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την πορεία της. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Νοεμβρίου από μεθαύριο, με τον Ερμή στον Λέοντα, θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ και τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται. Για εσάς τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου ένα λάθος ή μια παρεξήγηση είναι πιθανό να συμβεί. Προσέχετε. Το παρασκήνιο θα είναι ενεργό για μεγάλο διάστημα.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και αύριο είναι μια καλή Σελήνη, που σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου οι σχέσεις σας παρουσιάζουν μια περίεργη τροπή μεταξύ της σταθερότητας και της ρήξης. Προσέχετε, θα πρέπει εσείς να βρείτε την χρυσή τομή. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους ( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) μπορούν τώρα να προωθηθούν.

Υδροχόος

Εσάς τους Υδροχόους σάς απασχολεί ένα οικονομικό σας θέμα. Συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Ωστόσο δεν λείπουν οι σημαντικές εντάσεις, με τον Άρη να βρίσκεται στον Σκορπιό. Σήμερα και αύριο στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν κάποιες διαφορετικές απόψεις. Μην προσπαθήσετε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας σήμερα, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευχάριστο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 -6 Φεβρουαρίου διανύετε μια περίεργη περίοδο. Ενώ θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν σε αυτήν, από την άλλη ο Κρόνος σάς λέει να καθίσετε εκεί που βρίσκεστε, και αυτό ίσως σας φορτίζει ιδιαίτερα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να έχει κάποιες αναταράξεις αυτό το διήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Για εσάς τους Ιχθύς των πρώτων ημερών ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή 1-10 Μαρτίου, οι υποθέσεις σας σταθεροποιούνται. Ο χώρος της δουλειάς σας, έστω και με κάποιες αλλαγές, έστω και με κάποια μικρά εμπόδια, μπορεί να σας προσφέρει πολλά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ