Δαίμονας στέλνει απειλητικά SMS σε παπά -«Εκνευρίστηκε γιατί εξόρκισα μία έφηβη» λέει ο ιερωμένος - iefimerida.gr

Δαίμονας στέλνει απειλητικά SMS σε παπά -«Εκνευρίστηκε γιατί εξόρκισα μία έφηβη» λέει ο ιερωμένος

Δαίμονας στέλνει απειλητικά SMS σε παπά -«Εκνευρίστηκε γιατί εξόρκισα μία έφηβη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάολος έχει πολλά... ποδάρια κατά τη λαϊκή ρήση. Αλλά φαίνεται πως έχει και χέρια, κινητό και απεριόριστα SMS. Για αυτό «βομβαρδίζει» με απειλητικά μηνύματα έναν παπά από την Πολωνία.

Αυτό ισχυρίζεται ο πατήρ Μαριάν Ράιτσελ, που δηλώνει ότι επικοινώνησε μαζί του ένας δαίμονας μέσω SMS, έπειτα από έναν εξορκισμό σε μία έφηβη. «Αυτά τα μηνύματα είναι γραμμένα από ένα διαβολικό πνεύμα, που κατείχε την ψυχή της», δήλωσε ο ιερέας από το Γιάροσλαβ στα ΜΜΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι δαίμονες χρησιμοποιούν smartphone και tablet. «Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες των κινητών δεν ξέρουν καν ότι τους χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρο», είπε ο ιερέας που μάλιστα είχε «διάλογο» με τον δαίμονα μέσω των μηνυμάτων.

Σε ένα από αυτά που έλαβε ο Ράιτσελ αναφερόταν ότι το κορίτσι «Δεν θα βγει ποτέ από αυτή την κόλαση. Είναι δική μου. Οποιος προσευχηθεί για εκείνη θα πεθάνει». Ο ιερέας μάλιστα του απάντησε- με μήνυμα πάντα- ότι εκείνος θα προσευχηθεί για την έφηβη και τότε έλαβε το SMS «Σκάσε ιερέα. Δεν μπορείς να σωθείς. Ηλίθιε. Αξιολύπητε, ηλικιωμένε παπά».

Το συμπέρασμα του Ράιτσελ είναι πως το νεαρό κορίτσι είναι δαιμονισμένο και χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια, όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις SMS Πάπας δαίμονας εξορκισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ