«Μάχη» στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παραμονή καρδιολόγου -Εφοδος πολιτών στο γραφείο του διοικητή [βίντεο] - iefimerida.gr

«Μάχη» στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παραμονή καρδιολόγου -Εφοδος πολιτών στο γραφείο του διοικητή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα αίματα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, εξαιτίας της απόφασης για τη μετακίνηση ενός καρδιολόγου, με πολίτες να κάνουν έφοδο στο γραφείο του Διοικητή. Η ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στο χώρο του νοσοκομείου, με το Σωματείο των εργαζομένων να έχει καλέσει τον κόσμο.

Στο επίκεντρο των επεισοδίων η απόφαση του Γιώργου Βλάχου, διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μεσολλογίου και Αγρινίου, να μεταφερθεί ένας καρδιολόγος από το πρώτο στο δεύτερο, ώστε να καλύψει τις εφημερίες. Εξαιτίας τη απόφασης την ίδια διαδρομή ακολούθησαν και κάποιοι νοσηλευόμενοι.

Παράλληλα με τη συγκέντρωση που έγινε τη Δευτέρα, με αφορμή το ζήτημα αυτό αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν, πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη των επικεφαλής του νοσοκομείου Μεσολογγίου με το δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο. Σε αυτή όμως δεν επετράπη η συμμετοχή του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων, γεγονός που εξαγρίωσε τον κόσμο. Ακολούθησε έφοδος των πολιτών στο νοσοκομείο, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο γραφείο του διοικητή, φωνάζοντας, με τον φύλακα να αδυνατεί να τους σταματήσει, σύμφωνα με το aixmi-news.

Φωτογραφία: onairnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ