Κάμερα του ισραηλινού στρατού σε τούνελ της Χαμάς -Ο εντοπισμός, τα εκρηκτικά και ανατίναξή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάμερα του ισραηλινού στρατού σε τούνελ της Χαμάς -Ο εντοπισμός, τα εκρηκτικά και ανατίναξή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη στη Λωρίδα της Γάζας μαίνεται με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να πλήξουν η μία την άλλη. Η μεν Χαμάς με τη συνεχή ρίψη ρουκετών προσπαθεί να πλήξει το Ισραήλ και από την άλλη ο στρατός των Ισραηλινών να συνεχίζει τις χερσαίες επιθέσεις.

Μάλιστα τη στιγμή που η Χαμάς έχει μεταφέρει τον πόλεμο στα υπόγεια τούνελ που συνδέουν τα παλαιστιανιακά εδάφη με το Ισραήλ, η αντίπαλη πλευρά προσπαθεί να τα εντοπίσει και να τα καταστρέψει, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός και δείχνει τον εντοπισμό, την εξερεύνηση, αλλά και την καταστροφή με την τοποθέτηση εκρηκτικών, ενός εκ των τούνελ που χρησιμοποιούν οι μαχητές της Χαμάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ