Ντύθηκε γαμπρός ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα -Δημοσιογράφος η νύφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντύθηκε γαμπρός ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα -Δημοσιογράφος η νύφη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα, Γιώργος, ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Εβίτα Θυσιάδου.


Με μεγάλη συγκίνηση στάθηκε δίπλα στο γαμπρό ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρώην πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου στο μυστήριο που τελέστηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 19.00 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην παραλία της Νέας Μάκρης σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Ο 28χρονος Γιώργος Πολύδωρας, γιος του πρώην υπουργού και γνωστός δικηγόρος, ήταν ζευγάρι με την πανέμορφη δημοσιογράφο Εβίτα Θυσιάδου εδώ και τρία χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και ο Γιώργος αμέσως εκδήλωσε ενδιαφέρον, αφού η ξανθιά δημοσιογράφος με τα μπλε μάτια τον γοήτευσε με την πρώτη ματιά.



Ετσι, αφού πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου της, επικοινώνησε μαζί της και βγήκαν ραντεβού. Ταίριαξαν σχεδόν αμέσως κι έτσι από την πρώτη μέρα αποφάσισαν να είναι μαζί! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και λίγο καιρό στον Χολαργό. Οσοι τους ξέρουν καλά μιλούν για ένα πολύ όμορφο και ήρεμο ζευγάρι.

Ο Βύρων Πολύδωρας από τον γάμο του με τη Μαρία Κοκολάκη (από την οποία έχει πλέον χωρίσει) έχει αποκτήσει δίδυμες κόρες, τη Μαργαρίτα (που είναι ήδη παντρεμένη) και την Κωνσταντίνα. Πολύ λίγοι όμως γνώριζαν τον Γιώργο, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, και αυτό γιατί έλειπε χρόνια για σπουδές και το μεταπτυχιακό του στο εξωτερικό.

Η Εβίτα είναι 27 χρόνων και κατάγεται από την Αριδαία. Εχει σπουδάσει επιστήμη υπολογιστών και έκανε MBA στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πέρυσι ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και αυτή την περίοδο κάνει την πρακτική της στην πρωινή εκπομπή του καναλιού. Τον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζει κοσμήματα και όχι τυχαία, αφού ο πατέρας της Απόστολος Θυσιάδης ασχολείται με τα κοσμήματα, ενώ η οικογενειακή επιχείρησή τους μετράει περίπου 40 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος γιος γαμπρός Βυρων Πολύδωρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ