H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες] - iefimerida.gr

H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης εμφανίστηκε η Φωτεινή Δάρρα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου την περασμένη Τετάρτη και το διάσημο πρώην ζευγάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα, όπως ήταν φυσικό.

Οι δυό τους απόλαυσαν τη θάλασσα μαζί με τη δίχρονη κόρη της τραγουδίστριας. Ευδιάθετοι και χαλαροί, δεν φάνηκε να ενοχλούνται στιγμή από τα βλέμματα που στρέφονταν προς το μέρος τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους βρίσκονταν κοντά στην τριμελή παρέα έκανε η οικειότητα μεταξύ της Ιωάννας-Ρωξάνης και του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος την έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του.

Πολλά γράφτηκαν ειπώθηκαν για την προσωπική ζωή των δυο τους, οι οποίοι, αν και ζευγάρι στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική τους ζωή για περισσότερο από μια δεκαετία, τα τελευταία χρόνια ζουν χωριστά. Αυτό ωστόσο δεν έχει επηρεάσει διόλου τις μεταξύ τους σχέσεις αφού εξακολουθούν να συνεργάζονται και να κάνουν στενή παρέα.

H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
H Φωτεινή Δάρρα με το μπικίνι της στον Αστέρα Βουλιαγμένης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ