Ο Θάνος Πλεύρης αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Βουλή -Το «ανακοίνωσε» ο Αδωνις μέσω Twitter - iefimerida.gr

Ο Θάνος Πλεύρης αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Βουλή -Το «ανακοίνωσε» ο Αδωνις μέσω Twitter

Ο Θάνος Πλεύρης αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Βουλή -Το «ανακοίνωσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αθανάσιος Πλεύρης είναι εκείνος που θα καταλάβει την βουλευτική έδρα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος θα παραιτηθεί για να αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ.Ο πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ ήταν πρώτος επιλαχών στην Α' Αθηνών , ενώ την επιστροφή του στη Βουλή «ανακοίνωσε» ο Αδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν έκρυψε τη χαρά του όπως φάνηκε και από το ακόλουθο σχόλιο στο Twitter: «Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αβραμόπουλο σε μία καίρια θέση. Καλωσορίζω τον @thanosplevris ξανά στο Κοινοβούλιο».

Πάντως λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η «αντίδραση» από το ΠΑΣΟΚ με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να γράφει στο Facebook: «Τώρα που μπήκε και ο Πλεύρης στη Βουλή είναι η κατάλληλη στιγμή να υπερψηφιστεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και το αντιρατσιστικό. Διότι ποια είναι μεγάλη απόλαυση από το να τους βλέπεις να καταψηφίζουν την ιδεολογία τους»;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ