Ιστορίες τρέλας στα ελληνικά νοσοκομεία -Εσπειραν τον πανικό σε οικογένεια δίνοντας λάθος αξονική - iefimerida.gr

Ιστορίες τρέλας στα ελληνικά νοσοκομεία -Εσπειραν τον πανικό σε οικογένεια δίνοντας λάθος αξονική

Ιστορίες τρέλας στα ελληνικά νοσοκομεία -Εσπειραν τον πανικό σε οικογένεια δίνον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μία νεαρή γυναίκα από τον Πύργο, όταν η ίδια και η οικογένειά της καρδιοχτύπησαν εξαιτίας λάθος αποτελέσματα αξονικής τομογραφίας που της έδωσαν στο νοσοκομείο. Η κοπέλα ταλαιπωρούνταν από ουρολοίμωξη, αλλά οι γιατροί της μίλησαν για οίδημα στον εγκέφαλο!

Η 34χρονη είχε υψηλό πυρετό και λιποθυμικά συμπτώματα και για αυτό το λόγο οι γονείς της την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πύργου. Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένειά της ότι η ασθενής είχε οίδημα στον εγκέφαλο.

Εξαιτίας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί όμως οι γιατροί άρχισαν να έχουν ερωτήματα για την αρχική διάγνωση και τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας. Μάλιστα, ρωτούσαν επίμονα τους συγγενείς της ασθενούς αν η γυναίκα είχε κάποιο μεταλλικό εμφύτευμα στο στόμα της, για να λάβουν αρνητική απάντηση.

Τελικά, όπως γράφει το patrinews.gr, την επέβαλαν εκ νέου σε αξονική τομογραφία για να διαπιστώσουν οι γιατροί πως η εξέταση ήταν καθαρή, χωρίς να υπάρχει κάποιο οίδημα. Η 34χρονη ταλαιπωρούνταν απλά από μία ουρολοίμωξη.

Βέβαια, παρά το σοκ που υπέστη, η περιπέτεια της γυναίκας έληξε με αίσιο τρόπο, αλλά το βασικό ερώτημα είναι τι απέγινε με τον ασθενή στον οποίο πραγματικά ανήκε αυτή η εξέταση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ