Ρωσόφιλη έκλεψε μάσκαρα νεκρής από τα συντρίμμια του Boeing και το διαφήμιζε στο Διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσόφιλη έκλεψε μάσκαρα νεκρής από τα συντρίμμια του Boeing και το διαφήμιζε στο Διαδίκτυο [εικόνες]

Ρωσώφωνη έκλεψε μάσκαρα νεκρής από τα συντρίμμια του Boeing και το διαφήμιζε στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή και θύελλα σχολίων προκαλεί μια νεαρή Ρωσόφιλη γυναίκα που καυχιέται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει λεηλατήσει μάσκαρα από τα συντρίμμια του Μαλαισιανού Μπόινγκ που συνετρίβη στην Ουκρανία.

Η Ekaterina Parkhomenko από το Torez που βρίσκεται κοντά στο σημείο συντριβής του Boeing 777, δημοσιεύσε μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιδεικνύοντας το καλλυντικό που λεηλάτησε, καθώς και φωτογραφίες selfies οι οποίες απεικονίζουν την ίδια την ώρα που τοποθετεί το προϊόν στις βλεφαρίδες της.Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Μάσκαρα από το Άμστερνταμ, ή για την ακρίβεια από το πεδίο. Λοιπόν, καταλαβαίνετε».

Όταν κάποιοι την ρώτησαν τι εννοεί αυτή απάντησε ότι το αντικείμενο έφτασε στα χέρια της απο τη γνωριμία της με κάποιο κλέφτη.

Ρωσόφιλη έκλεψε μάσκαρα νεκρής από τα συντρίμμια του Boeing και το διαφήμιζε στο Διαδίκτυο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Ekaterina Parkhomenko της οποίας η ηλικία δεν είναι γνωστή περιγράφει τον εαυτό της ως «αυτονομίστρια» που «της προκαλεί αηδία και μισεί οτιδήποτε ουκρανικό».

Bloggers τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ουκρανία έχουν αμφισβητήσει την αυθεντικότητα της συγκεκριμένης ανάρτησης ενώ πολλοί έκαναν λόγο για προπαγάνδα. Ωστόσο πολλοί γνωστοί αρθρογράφοι του Διαδικτύου επιμένουν ότι η ανάρηση είναι αυθεντική.

Ρωσόφιλη έκλεψε μάσκαρα νεκρής από τα συντρίμμια του Boeing και το διαφήμιζε στο Διαδίκτυο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων, χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε κάποιος στη ιστοσελίδα της νεαρή γράφοντας «Τουλάχιστον δεν πήρες να φας τα αποφάγια τους».Εκείνη απάντησε: «Αλλά αν θέλετε μπορώ να σας στείλω το φαγητό, και κανένα σλιπ...»

Λίγο αργότερα η Ekaterina Parkhomenko διέγραψε το λογαριασμό της στο Instagram αλλά και τους υπόλοιπους λογαρισμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ήταν αντιμέτωπη με ένα χείμαρρο επικριτικών σχολίων.

Μια πολύ γνωστή Ρωσίδα blogger που ονομάζεται Bozhena Rysnka έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook «Πρέπει να έχει πέσει κανείς χαμηλότερα από χαμηλά για να κλέψει μάσκαρα από νεκρό» και συμπλήρωσε «Πρόκειται για ένα ζώο, όπως ένα σκυλί που παίρνει ένα πακέτο μπισκότα που πέφτουν από τον ουρανό.Μπορείτε να θυμώσετε με ένα σκυλί;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ