Οι Duran Duran μήνυσαν το φαν κλαμπ τους -Ζητούν 26.960 ευρώ - iefimerida.gr

Οι Duran Duran μήνυσαν το φαν κλαμπ τους -Ζητούν 26.960 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι και το πρώτο συγκρότημα που τολμά να υποβάλει μήνυση στο ίδιο του το φαν κλαπμ. Οι Duran Duran ισχυρίζονται ότι παραβιάστηκαν όροι του συμβολαίου συνεργασίας και κάνουν λόγο για διαφυγόντα κέρδη.

Ειδικότερα, τα μέλη του ποπ συγκροτήματος που γνώρισε τεράστια επιτυχία στις δεκαετίες του '80 και του '90 αναφέρουν στη μηνυτήρια αναφορά τους ότι η εταιρεία WorldWide Fan Clubs με έδρα το Ιλινόις, τούς οφείλει ένα μεγάλο μερίδιο από τα έσοδά της, που ανέρχεται στις 40.000 δολάρια ή 29.690 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η WorldWide Fan Clubs είχε αναλάβει την πλήρη διαχείριση του φαν κλαμπ, κρατώντας αρχείο με στοιχεία για τους θαυμαστές, τις συνδρομές και εγγραφές νέων μελών. Είχε δε, την υποχρέωση να αποδίδει το 76% των εσόδων της στα μέλη του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ