Bild: Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε -Η σύζυγός του πουλάει το ιδιωτικό τους τζετ - iefimerida.gr

Bild: Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε -Η σύζυγός του πουλάει το ιδιωτικό τους τζετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Mίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή 207 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Και όπως είναι φυσικό η ζωή της οικογένειάς του έχει αλλάζει. Η σύζυγός του μάλιστα αποφάσισε να πουλήσει το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας έναντι 18,9 εκατομμυρίων ευρώ

Το γκρι ιδιωτικό του τζετ τύπου Falcon 2000EX, ικανό να μεταφέρει 8 επιβάτες ενώ μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 920 χλμ/ώρα. Έχει ακόμη τα αρχικά του Σουμάχερ στο ουραίο.

Η εφημερίδα Bild σχολιάζοντας την πώληση έγραψε: «Οι λόγοι για την πώληση είναι προφανείς: κατά την ενεργό του δράση ως οδηγός της Φόρμουλα 1, ο Σούμι πετούσε περίπου 300 – 400 ώρες ετησίως ανά τον κόσμο. Ακόμη και στο διάλειμμα των τριών χρόνων (2007-2009), χρησιμοποίησε το τζετ για πολλές οικογενειακές διακοπές με την Κορίνα και τα παιδιά τους, τον 15χρονο Μικ και την 17χρονη Τζίνα Μαρία. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ