Ηθοποιός της σειράς NCIS παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιός της σειράς NCIS παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Pauley Perrette είναι από τις αγαπημένες σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής NCIS και μόλις έζησε μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της.

Μετά από μια χιλιοστή βαφή μαλλιών στο πιο κορακί χρώμα που υπάρχει, το πρόσωπο της Πόλι Περέτ πρήστηκε και παραμορφώθηκε. Αυτός είναι ο λόγος της παραμόρφωσης, όπως ισχυρίζεται η ίδια στο τουίτ που ανέβασε με την εν λόγω φωτογραφία.


Η Περέτ σόκαρε τους θαυμαστές της όταν ανέβασε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με το πρόσωπο εντελώς παραμορφωμένο. Η 45χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι το πρόσωπό της έκανε αλλεργική αντίδραση μετά από βαφή μαλλιών! Η εικόνα είχε χιλιάδες κλικ στο διαδίκτυο.


Φυσική ξανθιά η Περέτ βάφει κατάμαυρα τα μαλλιά της εδώ και πολλά χρόνια. Οπως εξήγησε η ίδια, το δέρμα της αρνείται τον τελευταίο χρόνο να υποστεί αυτό το μαρτύριο και εμφανίζει αλλεργίες όλο και θεαματικότερες κάθε φορά.
«Υποφέρω από μια αλλεργία που πλήττει τους ανθρώπους που βάφουν χρόνια τα μαλλιά τους. Είναι τρομερό. Το πρόσωπό μου πρήστηκε εντελώς», έγραψε η Περέτ. «Σας λέω αλήθεια» κατέληξε η ηθοποιός σαν να ήθελε να πείσει τους πιο δύσπιστους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ