Pink Sands: Τα made in Greece μαγιό με τη χαρακτηριστική ροζ φόδρα που έχουν μαγέψει τις γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Pink Sands: Τα made in Greece μαγιό με τη χαρακτηριστική ροζ φόδρα που έχουν μαγέψει τις γυναίκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Koψίματα για όλα τα γούστα, που κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Μαγιό που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες αποπνέοντας ενθουσιασμό. Ο λόγος για τα μαγιό Pink Sands της Στεφανίας Φραγκίστα η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εθίσει τις γυναίκες σε ένα πιο...girly mood και η οποία έχει σαν στόχο να ταξιδέψει με τις δημιουργίες της το «Made in Greece» σε όλες τις γωνιές του κόσμου.


Σέξι τριγωνάκι μαγιό και παιχνιδιάρικα στράπλες με κρόσια, αυτή τη σεζόν την τιμητική τους στην κολεξιόν της Στεφανίας Φραγκίστα. Ωστόσο, αυτά που εντυπωσιάζουν είνται τα άκρως θηλυκά ολόσωμα μαγιό: Με κλασικά τιραντάκια, με έναν ώμο και αγκράφα, ή halter neck. Εκτός, όμως από μαγιό, η σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει και αέρινες τουνίκ και φορέματα με snake prints, μακριές δαντελένιες φούστες, καθώς επίσης και μια limited edition σειρά επίχρυσων 18Κ κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους.

Χαρακτηριστικό των μαγιό της σχεδιάστριας; Η ροζ φόδρα που υπάρχει παντού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ