Ακόμη και τα hashtag στο twitter προσεύχονται για τους νεκρούς των συνεχών αεροπορικών τραγωδιών [εικόνα] - iefimerida.gr

Ακόμη και τα hashtag στο twitter προσεύχονται για τους νεκρούς των συνεχών αεροπορικών τραγωδιών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν απλό αλλά ισχυρό τρόπο για να εκφράσει τη θλίψη του για τους νεκρούς των αεροπορικών τραγουδιών και να πει ότι προσεύχεται για αυτούς βρήκε χρήστης στο twitter. Πάνω σε μια φωτογραφία που δείχνει δύο χέρια να προσεύχονται έβαλε στη σειρά hashtag, τα γνωστά # με τους αριθμούς των τραγικών πτήσεων δίπλα.

#MH17 #GE222 #AH5017 #MH370 : Αυτοί είναι οι νέοι κωδικοί πένθους στο twitter με αυτή τη φωτογραφία να κυκλοφορεί παντού ως ένδειξη πένθους. Ολο το twitter προσεύχεται για τους χιλιάδες νεκρούς των 4 πτήσεων.

Ακόμη και τα hashtag στο twitter προσεύχονται για τους νεκρούς των συνεχών αεροπορικών τραγωδιών [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ