Δεν παίζεται ο Μπαλοτέλι -Χορεύει, σιδερώνει και διαβάζει το βιβλίο του Ιμπραΐμοβιτς ταυτόχρονα [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν παίζεται ο Μπαλοτέλι -Χορεύει, σιδερώνει και διαβάζει το βιβλίο του Ιμπραΐμοβιτς ταυτόχρονα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποια άποψη κι αν έχει κανείς για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ιταλός σταρ του ποδοσφαίρου έχει ένα μοναδικό στιλ. Κάτι που φάνηκε και στο απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε.

Σε αυτό αποδεικνύεται ότι ο Μπαλοτέλι είναι το λιγότερο πολυτάλαντος. Ο επιθετικός της Μίλαν, γυμνός από τη μέση και πάνω, σιδερώνει μία μπλούζα, διαβάζει τη βιογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «I am Zlatan» και ταυτόχρονα χορεύει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο Μπαλοτέλι, που δημοσιεύσε το βίντεο στο Instagram, δεν έδωσε κάποια ιδιαίτερη εξήγηση για αυτή την ανάρτηση, αλλά πάλι ο συγκεκριμένος δεν χρειάζεται ιδιαίτερο λόγο για να κάνει το οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ