Ο «τεντι μπόι» Νικολά Σαρκοζί -Σε σκούτερ, με την Κάρλα Μπρούνι κολλημένη επάνω του, αλλά χωρίς κράνος [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο «τεντι μπόι» Νικολά Σαρκοζί -Σε σκούτερ, με την Κάρλα Μπρούνι κολλημένη επάνω του, αλλά χωρίς κράνος [εικόνα]

Ο Σαρκοζί... easy rider -Σε σκούτερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα με το νόμο και ερωτήματα για το αν θα επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο; Οχι ακριβώς. Ο Νικολά Σαρκοζί τα έχει αφήσει όλα πίσω του και κάνει διακοπές σαν ερωτευμένος έφηβος με την Κάρλα Μπρούνι.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας περνά ημέρες χαλάρωσης στο Βαρ, αλλά δεν μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μία φωτογραφία του στο πρωτοσέλιδο του Paris Match έχει ξεκινήσει νέα συζήτηση. Σε αυτή, ο Σαρκοζί με βερμούδα και έχοντας κολλημένη πάνω του τη σύζυγό του- η οποία έχει εκτεθειμένα τα υπέροχα πόδια της- κάνουν βόλτες με ένα σκούτερ γελώντας. Μόνο που ξέχασαν να βάλουν κράνος.

«Δύο εραστές σε διακοπές», είναι ο τίτλος του περιοδικού, που έχει άρθρο για τις διακοπές του Γάλλου στον προορισμό που επιλέγει τα τελευταία έξι χρόνια, μακριά από του μπελάδες με το νόμο που έχει τελευταία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπορ, χαλάρωση και Τζούλια, όπως γράφει το περιοδικό, που δημοσιεύει και φωτογραφία του ζευγαριού που κρατά τη μικρή τους κόρη από τα χέρια, στην παραλία.

Ο «τεντι μπόι» Νικολά Σαρκοζί -Σε σκούτερ, με την Κάρλα Μπρούνι κολλημένη επάνω του, αλλά χωρίς κράνος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ