Εννιά φορέματα των σταρ που θα θέλαμε να φορέσουμε [εικόνες] - iefimerida.gr

Εννιά φορέματα των σταρ που θα θέλαμε να φορέσουμε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν πάντα έναν αέρα καλοντυμένης, άψογης, ξεκούραστης και αέρινης γυναίκας. Οι σταρ δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα για τις κοινές θνητές. Είναι, όμως, καλύτερα να μιμείται κανείς το ωραίο.


Ακολουθούν εννιά καλοντυμένες σταρ που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να μιμηθούν:
1. Η Vanessa Hudgens περπατάει στο Studio City, τον Μάιο του 2014. Μας δείχνει πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα look πολύ σοφιστικέ βασισμένο σε ένα απλό φόρεμα. Το αποκορύφωμα είναι να το συνδιάσεις με ένα καπέλο παναμά και γόβες.



2. Η Emma Stone κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη στις 28 Απριλίου 2014. Αποτελεί fashion icon για πολλές γυναίκες στον κόσμο. Εδώ αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι υπερβολικά σικ αφού το φόρεμά της είναι δημιουργία Υψηλής Ραπτικής και οι γόβες της Louboutin.


3. Η Taylor Swift στους δρόμους της Νέας Υόρκης στις 2 mai 2014. Με ένα απλό φόρεμα, σε απαλό λευκό και πουά χρωματιστά, η διάσημη σταρ έκανε αμίμητο στυλ. Πρόσθεσε μια κόκκινη ζώνη με φιόγκο δίνοντας έτσι στην εμφάνισή της ένα look ρετρό.

4. Η Kendall Jenner, η μικρή Καρντάσιαν, βγαίνει από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη στις 3 Ιουλίου 2014. Με ένα τέτοιο φόρεμα οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν όμορφες. Απαιτούνται μαύρες ή λευκές γόβες ή πλατφόρμες σε μεταλλικό χρώμα, ανάλογα με την περίσταση.

5. Η Jessica Alba βγαίνει από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη στις 10 Ιουνίου 2014. Φοράει ένα κόκκινο φόρεμα με μικρό ντεκολτέ και στενό στη μέση. Αυτό το φόρεμα δίνει αξία στην λεπτή σιλουέτα της και το χρώμα την αναβαθμίζει. Κόκκινα χείλη, μεταλλικά σανδάλια, το σύνολο είναι άψογο.


6. Η Keira Knightley είναι από τις λίγες σταρ που μπορεί να ντύνεται όπως της αρέσει και να είναι υπέροχη. Εδώ είναι σε μια έξοδο στο Σόχο της Νέας Υόρκης, στις 26 Ιουνίου 2014. Θυμίζει έντονα μια σύγχρονη baby doll. Με ένα αέρινο σιέλ φόρεμα, το οποίο συνόδευσε με μεταλλιζέ γόβες και ένα clutch με γαλάζιες πέρλες, η διάσημη ηθοποιός διακρίθηκε για την παρουσία της.

7. Η Victoria Beckham βρίσκεται εδώ στη Νέα Υόρκη στις 9 Ιουνίου 2014. Στα 40 της η Βικτόρια δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στις σταρλέτες του Χόλιγουντ. Φοράει ένα συντηρητικό φόρεμα από πρώτη άποψη το οποίο έχει τόσο βαθύ σκίσιμο στη γάμπα που καταλήγει να είναι τρελά σέξι.


8. Η Heidi Klum εμφανίζεται εδώ σε μια έξοδό της στη Νέα Υόρκη στις 10 Ιουλίου 2014. Ακόμη μια φορά η διάσημη γερμανίδα έκλεψε τις εντυπώσεις μόλις εμφανίστηκε. Φοράει ένα υπέρκομψο γαλάζιο φόρεμα που αποκαλύπτει το πλαστικό του σώματός τους.


9. Η Kim Kardashian εδώ σε εμφάνισή της στα Hamptons της Νέας Υόρκης την 1η Ιουλίου 2014. Ακόμη και για όσους δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα, το φόρεμά της είναι ιδανικό για μια βόλτα στην πόλη. Το χρώμα είναι μοναδικά εύκολο για να συνδιαστεί είτε με σανδάλια μονόχρωμα, όπως τα φοράει, είτε πολύχρωμα που θα ταίριαζαν εξίσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ