Ο κρυφός έρωτας του Δημήτρη Αλεξάνδρου -Η εντυπωσιακή ξανθιά γυμνάστρια που του έχει κλέψει την καρδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κρυφός έρωτας του Δημήτρη Αλεξάνδρου -Η εντυπωσιακή ξανθιά γυμνάστρια που του έχει κλέψει την καρδιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως και κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Τόνια Σωτηροπούλου, όσο και μετά το χωρισμό τους κάνει τα πάντα έτσι ώστε να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική του ζωή. Και φαίνεται ότι τα καταφέρνει, αφού αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι τρελά ερωτευμένος με μια όμορφη, ξανθιά, νεαρή γυναίκα, με την οποία μάλιστα συγκατοικεί, ο φακός δεν τους έχει «συλλάβει» ακόμη μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακής γυμνάστριας Ελένης Φιλίππου, η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε από έναν γάμο και τώρα από ότι φαίνεται έχει βρει στον Δημήτρη τον ιδανικό σύντροφο.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί, ενώ το γοητευτικό μοντέλο φαίνεται ότι έχει ήδη γνωρίσει την γυμνάστρια στους δικούς του.

Οσο για το πώς και δεν έχουμε δει ακόμη κοινή τους φωτογραφία; Και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσπαθούν να αποφεύγουν μέρη όπου γνωρίζουν ότι υπάρχουν φωτογράφοι. Οταν, δε, δεν μπορούν να το αποφύγουν και πλησιάζουν σε χώρο που υπάρχουν κάμερες, εκείνος προχωρά με φίλους τους κι εκείνη προπορεύεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ