FLOCAFE Espresso Room: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept, στη Νέα Ερυθραία - iefimerida.gr

FLOCAFE Espresso Room: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept, στη Νέα Ερυθραία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το FLOCAFE Espresso Room, το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη Ν. Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 146) αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο του καφέ, από την μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, τα Flocafé.

Το νέο κατάστημα FLOCAFE Espresso Room έχει μια ιδιαίτερη, σύγχρονη αισθητική και κερδίζει τις εντυπώσεις από τη πρώτη στιγμή. Στο χώρο κυριαρχεί η ζεστασιά των υλικών και των χρωμάτων, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και οι δημιουργικές λεπτομέρειες: ξύλινες επιφάνειες, πρωτότυπα μηνύματα στους τοίχους και τσουβάλια από λινάτσα γεμάτα κόκκους καφέ δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς τον ξεχωριστό καφέ που δημιουργούν οι εξειδικευμένοι baristi.

Οι επισκέπτες μυούνται αμέσως στη νέα εμπειρία του FLOCAFE Espresso Room, αφού ο χώρος πλημμυρίζει από αρώματα φρεσκοαλεσμένου καφέ. Στη συνέχεια, οι baristi αναλαμβάνουν την γνωριμία μας στις διαφορετικές ποικιλίες και τη διαδικασία παρασκευής του καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα του WBC (World Barista Championship), μέσα από 3 νέα χαρμάνια.

Πρόκειται για:

  • το America Latina Selection 100% Arabica που παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα καταστήματα FLOCAFE Espresso Room από 100% κόκκους Arabica από τη Βραζιλία και Κολομβία
  • το African Earth από αφρικανικές ποικιλίες Arabica και Robusta
  • το εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι Honduras Premium, που καλλιεργείται σε περιορισμένη ποσότητα και σε μία μόνο single estate φάρμα. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείται η εντυπωσιακή vintage μηχανή espresso Elektra!
FLOCAFE Espresso Room: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept, στη Νέα Ερυθραία | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, στο FLOCAFE Espresso Room corner οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν το αγαπημένο τους χαρμάνι για το σπίτι, φρεσκοαλεσμένο, καθώς επίσης και εκλεκτές ποικιλίες τσάι απ' όλο τον κόσμο, σπιτικές μαρμελάδες και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού.

FLOCAFE Espresso Room: Το νέο κατάστημα του πρωτοποριακού concept, στη Νέα Ερυθραία | iefimerida.gr 1

Παράλληλα, όσοι αναζητούν premium επιλογές, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ευφάνταστα cocktails, με ή χωρίς αλκοόλ, με βάση τον καφέ και ελαφριά γεύματα εμπνευσμένα από ιδιαίτερα πρωτότυπες συνταγές.

Το FLOCAFE Espresso Room στη Νέα Ερυθραία αποτελεί το πρότυπο κατάστημα για τη νέα εποχή της αγαπημένης αλυσίδας, ενώ αναμένεται έως το τέλος του 2014 το concept να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι να εθιστούν στην ατμόσφαιρα και στην απόλαυση του καλύτερου καφέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ