Εκεί όπου μπορείς να ξυπνήσεις με ένα φλαμίνγκο δίπλα σου -Στις σκηνές του Keros Surf Club στη Λήμνο που μοιάζουν με δωμάτια boutique hotel [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκεί όπου μπορείς να ξυπνήσεις με ένα φλαμίνγκο δίπλα σου -Στις σκηνές του Keros Surf Club στη Λήμνο που μοιάζουν με δωμάτια boutique hotel [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες αχτίδες του ήλιου μόλις χτύπησαν τη σκηνή, ένα φλαμίνγκο τριγυρνά αμέριμνο μπροστά σου και το θαλασσινό αεράκι είναι ό,τι πρέπει για να χαρακτηριστεί αυτό το ξύπνημα ως το καλύτερο. Μόλις ξύπνησες στο ονειρικό Keros Surf Club της Λήμνου. Αυτή η περιγραφή δεν ανήκει στην φαντασία αλλά είναι η καθημερινότητα των επισκεπτών του και κυρίως της παρέας των τριών surfer που έκαναν ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Οι θεσσαλονικείς Ricky, Κώστας και Γιάννης κάνουν surf λίγο-πολύ από τότε που έμαθαν να κολυμπάνε και έχουν περάσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες γυρνώντας τον κόσμο και αναζητώντας το τέλειο spot για να κάνουν σερφ. Τα Χριστούγεννα του 2006 τους βρήκαν στην Αυστραλία να κυνηγούν κύματα και αέρα. Ξεκινώντας μία συζήτηση «περί ανέμων και υδάτων» -μεταφορικά και κυριολεκτικά- ο Κώστας συζητούσε πόσο ωραίο θα ήταν να ξεκινήσουν στη μέση του πουθενά το δικό τους surf club. Όπως φάνηκε το σενάριο τελικά δεν ήταν και τόσο υποθετικό καθώς ενάμιση χρόνο αργότερα μετέτρεψαν το secret spot για τους απανταχού surfers σε σημείο αναφοράς του ελληνικού surf και στη δική τους «παιδική χαρά», όπως αναφέρει συχνά ο Γιάννης μιλώντας στo Popaganda.gr.

Η «καβάτζα» τους δεν είναι τυχαία. Το Κέρος Λήμνου είναι ένα από τα πιο αγνά μέρη της χώρας που έχει ξεφύγει από το «ραντάρ» της παραθεριστικής εκμετάλλευσης όπως σχεδόν όλο το νησί. «Η Λήμνος θυμίζει ελληνικό νησί της δεκαετίας του ’80 με μικρά χωριουδάκια και πολύ δύσκολη πρόσβαση», περιγράφει ο Γιάννης υποστηρίζοντας την επιλογή του. Στην ενδοχώρα του Κέρους υπάρχει ο υδροβιότοπος της Χορταρόλιμνης ενώ η μορφολογία της παραλίας είναι ιδανική για surf. Αμμώδης, με ρηχά νερά και το μελτέμι να φυσά την κατάλληλη στιγμή και με την σωστή «ένταση» ούτως ώστε να ευνοείται το surf για αρχάριους και προχωρημένους αλλά και να μην είναι απαγορευτικό το μπάνιο. Ένας συνδυασμός που τους αφήνει όλους ευχαριστημένους.

Διαβάστε τη συνέντευξη των ιδιοκτητών του Keros Surf Club και δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες από την περιοχή στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Εκεί όπου μπορείς να ξυπνήσεις με ένα φλαμίνγκο δίπλα σου -Στις σκηνές του Keros Surf Club στη Λήμνο που μοιάζουν με δωμάτια boutique hotel [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λήμνος σερφ φλαμίνγκο Κέρος Keros Surf Club
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ