O Mπουφόν αλωνίζει το Αιγαίο και δίνει καυτά φιλιά στην αγαπημένη του [εικόνες] - iefimerida.gr

O Mπουφόν αλωνίζει το Αιγαίο και δίνει καυτά φιλιά στην αγαπημένη του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την αγαπημένη του παρουσιάστρια Ιλάρια Ντ' Αμίκο, προκειμένου να αποφύγουν τα αδιάκριτα ιταλικά βλέμματα.

Το ειδύλλιο είναι «φρέσκο» και οι ιταλοί παπαράτσι έχουν πάθει παροξυσμό με το ζευγάρι που απαθανατίστηκε να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί στις 29 Ιουνίου. Από τότε, οι δυο τους δεν μπορούν να κάνουν βήμα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των φωτογράφων που τους τσάκωσε και στην Ελλάδα.

Ο 36χρονος Μπουφόν και η 41χρονη αγαπημένη του επέλεξαν την ησυχία του σκάφους για τις διακοπές τους στα καταγάλανα νερά γύρω από τις Σποράδες και συγκεκριμένα τη Σκόπελο και την Αλλόνησο. Ωστόσο, οι παπαράτσι του ιταλικού περιοδικού «Chi» κατάφεραν να ξεκλέψουν μερικά κλικ από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στο deck.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ