CINETROLL: Βox Office -Στην οθόνη γίνονται εκρήξεις, στις αίθουσες όμως πέφτει ύπνος - iefimerida.gr

CINETROLL: Βox Office -Στην οθόνη γίνονται εκρήξεις, στις αίθουσες όμως πέφτει ύπνος

CINETROLL: Βox Office -Στην οθόνη γίνονται εκρήξεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΤΑΖ αρχίζει να επαναλαμβάνεται και να γίνεται βαρετός αλλά δεν φταίει αυτός που για άλλη μια εβδομάδα, προκύπτει πως ο Έλληνας, δεν πάει σινεμά.Με 64.887 θεατές να επισκέπτονται μια κινηματογραφική αίθουσα το τελευταίο ΠΠΣΚ τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα από την προηγούμενη εβδομαδα, αλλά εξακολουθούν να είναι προβληματικά. Κάτι που φαίνεται από τα «ταπεινά» εισιτήρια που έκαναν στην Ελλάδα και οι «Πίθηκοι» (Διάβασε κριτική ΕΔΩ ). Ένα απ΄ τα μεγαλύτερα blockbusters του καλοκαιριού. Πιο αναλυτικά οι 5 δημοφιλείς ταινίες στη χώρα μας ήταν:

Ούτε όμως στις Η.Π.Α. τα πράγματα κυλάνε ρόδινα με το συνολικό box office του Ιουλίου να είναι μέχρι στιγμής 30% κάτω από το αντίστοιχο περσινό. Οι «Πίθηκοι συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα να είναι στην πρώτη θέση χωρίς όμως ιδιαίτερο ανταγωνισμό και οι «Transformers» βρίσκονται λίγο πριν από το να ανακηρυχτούν η πιο πετυχημένη φέτος εισπρακτικά ταινία. Πιο αναλυτικά το box office του τριημέρου ΠΣΚ διαμορφώθηκε ως εξής:

***Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο ww.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ