Ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη με τον κωδικό «Energizer» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη με τον κωδικό «Energizer» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη με τον κωδικό «Energizer» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ η είδηση έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή. Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι, εκτός από το Μόνικα Λεβίνσκι, ο ερωτιάρης Μπιλ Κλίντον είχε και μία άλλη ερωμένη: μια φλογερή ξανθιά, την οποία μάλιστα έβαζε μέσα στο Λευκό Οίκο κάθε φορά που έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία.

Όπως υποστηρίζει ο Ρόναλντ Κέσλερ, ο Αμερικανός συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", («Αγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας»), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε σεξ με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: "Energizer", το Ενεργητικό ή Η Βόμβα.

Στο βιβλίο του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και τμήματά του προδημοσιεύει η εφημερίδα "New York Post", ο κ. Κέσλερ αποκαλύπτει ότι ήταν οι ίδιοι οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ που είχαν βαπτίσει τη ξανθιά ερωμένη του Μπιλ "Energizer" για... ευνόητους λόγους. Το ξανθό αντικείμενο του πόθου του Προέδρου φερόταν ευγενικά και φιλικά στους μυστικούς πράκτορες. Όταν απουσίαζε η Χίλαρι, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις. H "Energizer" περιγράφεται ως μία χαριτωμένη και φιλική γυναίκα, η οποία πολλές φορές πήγαινε μπισκότα στους άνδρες ασφαλείας του Μπιλ Κλίντον.

Η φλογερή ξανθιά, γράφει το βιβλίο, έφτανε με ένα τζηπ SUV, λίγα λεπτά μόλις η Χίλαρι έφευγε από το σπίτι. Ο συγγραφέας του βιβλίου μάλιστα αναφέρει μια εντολή ενός υπεύθυνου προς έναν καινούριο μυστικό αστυνομικό του Κλίντον: «Δεν την σταματάτε, δεν την πλησιάζετε, απλά την αφήνετε να περάσει».

O Μπιλ Κλίντον αγκαλιά με δύο ιερόδουλες στο Λ.Α.

Ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη με τον κωδικό «Energizer» [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η περιγραφή της ξανθιάς ερωμένης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έγινε από έναν προιστάμενο του Λευκού Οίκου, αναφέρει το δημοσίευμα.
«Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας», φέρεται να λέει πρώην προιστάμενος του Λευκού Οίκου, μιλώντας φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας.
Οι μυστικοί πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα τους μυστικούς πράκτορες του Μπιλ όταν επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγός του. Ετσι, ο Μπιλ είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να ξεπροβοδίσει την ερωμένη και να προσποιηθεί τον αδιάφορο. Όμως μια φορά,η προειδοποίηση απο τους μυστικούς πράκτορες της Χίλαρι ήρθε αργά.
«Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την "Energizer".

Ο κ. Κέσλερ επισημαίνει επίσης ότι η Χίλαρι ήταν ιδιαίτερα αγενής με τους μυστικούς πράκτορες, κατά συνέπεια, αυτοί "κάλυπταν" τον τότε Αμερικανό πρόεδρο με χαρά, το έκαναν από τα βάθη της ψυχής τους. Το έβλεπαν, μάλιστα, και ως μία μορφή τιμωρίας προς τη Χίλαρι.

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής το σχετικό δημοσίευμα.

Από την πλευρά του ένας από τους εκπροσώπους της Χίλαρι ο Nick Merrill, ο οποίος ασχολείται τελευταία να διαψεύδει το βιβλίο του Ed Klein “Blood Feud,” που αναφέρει ότι τα χάλασαν οι οικογένειες Ομπάμα και Κλίντον, μόλις τον ρώτησαν για το βιβλίο του Kessler περιορίστηκε να απαντήσει: «Κι άλλο βιβλίο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ