Καριέρα στην Interpol -Η υπηρεσία αναζητάει νέους για 11μηνη πρακτική - iefimerida.gr

Καριέρα στην Interpol -Η υπηρεσία αναζητάει νέους για 11μηνη πρακτική

Καριέρα στην Interpol -Η υπηρεσία αναζητάει νέους για 11μηνη πρακτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρακτική άσκηση για ένα διάστημα 11 μηνών μπορούν να κάνουν πολίτες των χωρών μελών της ΕΕ στην Interpol. Η υπηρεσία με έδρα τη γαλλική πόλη Λυών στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να είναι τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι πανεπιστημιακού ιδρύματος και να μιλούν άριστα την αγγλική γλώσσα.

Ο μισθός τους θα είναι 550 ευρώ το μήνα και σε αυτούς του έντεκα μήνες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως λειτουργεί ένας διεθνής οργανισμός και να έλθουν σε επαφή με ένα αμιγώς πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Οπως αναφέρει και το Εθνος η Interpol θα κρατήσει τα βιογραφικά των υποψηφίων για ένα χρόνο και θα τους ειδοποιεί εφόσον ανοίγουν θέσεις βάσει των προσόντων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα στο http://www.interpol.int/Recruitment/Other-recruitment-pages/internships.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ