Η 26χρονη δισέγγονη του Χεμινγουέι ζαλίζει με την ομορφιά της τον κόσμο της μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 26χρονη δισέγγονη του Χεμινγουέι ζαλίζει με την ομορφιά της τον κόσμο της μόδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντρι Χεμινγουέι σε ηλικία 26 ετών, όσο και αν προσπαθεί να είναι διακριτική, βρίσκεται σήμερα στο κέντρο της προσοχής του κόσμου της μόδας. Το τοπ μόντελ μόλις εκτόπισε την Κέητ Μος από την ιταλική φίρμα Liu Jo, στην οποία ήταν ηγερία για σειρά ετών και ανέλαβε τη διαφημιστική καμπάνια.

«Η Ντρι Χεμινγουέι έχει ένα βαρύ και ιστορικό όνομα, είναι εγγονή του διάσημου συγγραφέα και δημοσιογράφου Ερνεστ Χεμινγουέι. Ωστόσο η ομορφιά και το χάρισμά της είναι μοναδικά» αναφέρει ο Μάρκο Μάρτσι, επικεφαλής της ιταλικής φίρμας.
Η Ντρι Χεμινγουέι είναι ένα μανεκέν fashion icon. Eχει φυσική ομορφιά και στυλ και έχει ήδη συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, όπως Chanel, Givenchy και Valentino. Εχει πάνω της ένα σοφιστικέ και χαλαρό σικ που παραπέμπει σε μια χλιδή άλλης εποχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ