Νέα καταγγελία για εκβιασμό καρδιοπαθούς: Γιατρός μεγάλου νοσοκομείου ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ για να τον εγχειρήσει - iefimerida.gr

Νέα καταγγελία για εκβιασμό καρδιοπαθούς: Γιατρός μεγάλου νοσοκομείου ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ για να τον εγχειρήσει

Νέα καταγγελία για εκβιασμό καρδιοπαθούς: Γιατρός μεγάλου νοσοκομείου ζήτησε φακ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον γιατρό του Ευαγγελισμού δεν χειρουργούσε 67χρονο καρδιοπαθή αν δεν έπαιρνε φακελάκι, νέα ιστορία «ελληνικής τρέλας» έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Σύμφωνα με το Mega, μετά τον 67χρονο που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμού, αλλά τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή, ένα ακόμη πολίτης κάνει λόγο για εκβιασμό από γιατρό μεγάλου κρατικού νοσοκομείου.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό, γιατρός νοσοκομείο της Αθήνας του ζήτησε 2.000 ευρώ για να τον χειρουργήσει.

Οταν, βέβαια, ο καταγγέλων του απάντησε ότι δεν έχει αυτά τα χρήματα ο γιατρός του είπε την εξοργιστική ατάκα «Καλά, τότε πέρνα ξανά σε πέντε μήνες».

Το πρόβλημα είναι ότι ο ασθενής πρέπει εσπευσμένα να χειρουργηθεί για αποκατάσταση αορτής και η υγεία του είναι σε οριακό σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ