Οικογένεια Ιταλών έκανε διακοπές στην Ελλάδα και έφυγε με «σουβενίρ» 70 κ. ηρωίνη -Τους έπιασαν στην Ανκόνα - iefimerida.gr

Οικογένεια Ιταλών έκανε διακοπές στην Ελλάδα και έφυγε με «σουβενίρ» 70 κ. ηρωίνη -Τους έπιασαν στην Ανκόνα

Οικογένεια Ιταλών έκανε διακοπές στην Ελλάδα και έφυγε με «σουβενίρ» 70 κ. ηρωίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και επέστρεψαν στη χώρα τους. Το «σουβενίρ» που πήρε όμως μία οικογένεια Ιταλών φεύγοντας κάθε άλλο παρά «αθώο» ήταν, καθώς οι αρχές βρήκαν στο τροχόσπιτό τους 70 κιλά ηρωίνη.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 44 και 34 ετών, η γυναίκα μάλιστα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, και τα τέσσερα παιδιά τους. Αμέσως μετά από την επιστροφή τους από τις διακοπές στην Ελλάδα συνελήφθησαν μόλις έφτασαν στην Ανκόνα, βγαίνοντας από πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Οπως διαπιστώθηκε, το τροχόσπιτό τους ήταν γεμάτο με διαφανή φακελάκια που περιείχαν συνολικά 70 κιλά ηρωίνη.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία, αλλά αμφότεροι αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του εισαγγελέα. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά προέρχονται πιθανότατα από το Αφγανιστάν. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν έτοιμο να διαθέσει την ηρωίνη στην αγορά της Γένοβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ηρωίνη Ανκόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ